17.07.2017

BEYŞEHİR’DE TAM TEŞEKKÜLLÜ 4-6 YAŞ KUR’AN KURSUNUN TEMELİ ATILDI

Mülkiyeti Türkiye Diyanet Vakfına ait arsa üzerine 4 katlı toplam 1650 m²’lik tam teşekküllü 4-6 Yaş Kur’an Kursunun temeli atıldı. Temel atma törenine Konya İl Müftüsü Prof.Dr.Ali AKPINAR, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer ŞAHİNER, Çevre İlçe Müftüleri, Daire Amirleri, S.T.K temsilcileri, Din Görevlileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Arsasını Emekli İmam-Hatip Mehmet YARDIM’ın bağışladığı, yapım masraflarının tamamını AKKANAT Ailesinin üstlendiği Kur’an Kursu yaklaşık 1 yıl sonra hizmete açılacak.

Törende birer konuşma yapan Konya İl Müftümüz Prof.Dr. Ali AKPINAR, Kaymakam Muzaffer ŞAHİNER, İlçe Müftüsü Mahmut ÇELİKOĞLU Yapılacak 4-6 Yaş Kur’an Kursunun hayırlara vesile olmasını ifade ettiler ve hizmet binasının arsasını bağışlayan Mehmet YARDIM Hoca’ya ve yapım masraflarını üstlenen AKKANAT ailesine teşekkürlerini bildirerek kendilerine plaket takdimi yaptılar.