14.02.2018

Şehit Polis Memuru Ali Ergün Dualarla Defnedildi

12.02.2018 günü Hakkari İli Yüksekova İlçesinde devriye görevi yaptığı esnada meydana gelen trafik kazasında Şehit olan Polis Memuru Ali Ergün, İl Müftü Yardımcısı Muharrem Biçer’in kıldırdığı cenaze namazının ardından Akşehir Şehitliği’ne defnedildi.

Cenaze Törenine; Valimiz Sayın Yakup Canbolat, Konya Milletvekili Sayın Mustafa Baloğlu, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Sayın Hv. Plt. Tuğgeneral Fidan Yüksel, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sayın Orhan Erdem, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ali Çelik ile Emniyet Genel Müdürlüğüne Bağlı Daire Başkanları, Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk, İl Jandarma Komutanı İsmet Cansaran, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, kurum amirleri, Şehidimizin yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Diyanet Camiası olarak Şehidimize Allahtan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabr-ı cemil diliyoruz.

Milletimizin başı sağolsun.