Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından hazırlanan “Oku ve Yüksel”  konulu proje kapsamında Başkanlık bünyesinde yetiştirilip belge alan Bayan Hafızların ve Kur’an Kursu öğreticilerinin Hadis-Fıkıh usulü dersleri, Arapça eğitimi, Kur’an’ı daha iyi anlama ve amacına uygun tefsir yapma, aynı zamanda Kur’an öğreticisinin de öğrettiği Kur’an’ı anlamalarına katkıda bulunulması amaçlanmaktadır. İki aşamadan oluşan bu Projenin 1. aşamasının 1 Eylül 2016 – 1 Eylül 2017 tarihleri arasında İlimiz Selçuklu ilçe Müftülüğü Hacıveyiszade Camii altında her hafta Salı ve Perşembe günleri gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.
Detay

Yaz akademi programı için şehir dışından Konya’ya gelecek öğrencilerde intikal (ulaşım) sorunu yaşanması sebebiyle YAZ AKADEMİ PROGRAMI bir hafta süreyle ertelenmiştir. Öğrencilerin 24.07.2016 tarihinde Konya Necmettin Erbakan Üniverstesinde seviye tespit belirleme için hazır bulunmaları rica olunur.
Detay

Yaz Gençlik Akademisine başvurada bulunan kursiyerlerin kesin kayıt işlemleri yapılmış olup sınıfların belirlenmesi için seviye tespit sınavı yapılacaktır.